Kiiltokuvia

TUOTANTOTIEDOT

MTV 2014

Ohjaus
Lauri Nurkse

Käsikirjoitus
Katja Kallio

Tuottaja
Sari Lempiäinen

Vastaava tuottaja
Teea Hyytiä

 

Kirjailija Katja Kallion käsikirjoittama ja Lauri Nurksen ohjaama  Kiiltokuvia kertoo lämpimän kiihkeästi rakkauden illuusioista neljän sukupolven ja yhden perheen kautta. Elämänjano, rakkauden kipeys ja ihmisen yllättävyys sitoo ja eristää, pakahduttaa ja vapauttaa.

Kymmenosainen kertomus paljastaa erään suvun kätketyt totuudet. Kuten kaikki suvut, tämäkin suku on luonut itsestään valheellisen käsityksen. Kiiltokuvia tarkastelee ajanjaksoa, jolloin valheet kaatuvat ja totuudet tunkeutuvat esille.

Kiiltokuvia on kirjailija Katja Kallion ensimmäinen alkuperäiskäsikirjoitus suomalaiselle tv-yleisölle.  Lauri Nurksen aiempia ohjaustöitä ovat mm. TV-sarjat Tappajan näköinen mies, Uutishuone, Toisen Kanssa ja Inget Ljus I Tunneln sekä elokuvat Sooloilua ja Veijarit.

Pääosan esittäjän Jonna Järnefeltin lisäksi Kiiltokuvia- sarjaa tähdittävät mm. Kari–Pekka Toivonen, Anna–Leena Härkönen, Heikki Nousiainen, Sinikka Sokka, Kirsti Valve, Leena Uotila, Ville Tiihonen, Santeri Kinnunen sekä Anja Pohjola ja Anneli Sauli.

Lue lisää sarjasta Maikkarin sivuilta.

Kiiltokuvia traileri

Elokuvan kotisivut »