Jarowskij Finland Oy:n yleinen seloste koskien henkilötietojen käsittelyä

Kunnioitamme jokaisen henkilön yksityisyyden suojaa, ja on sitoutunut suojaamaan jokaisen kanssamme yhteydessä olevan henkilön yksityisyyttä, tapahtuu yhteydenotto sähköpostitse, kotisivujen, sosiaalisen median tai muuta kautta. Tässä tietosuojaselosteessa informoimme siitä, miten keräämme ja käsittelemme henkilötietoja henkilön ollessa yhteydessä meihin, tai päinvastaisesti.

 

Käsittelemme henkilötietoja sinusta asiakkaana, työnhakijana tai hakijana ohjelmatuotantoon. Työntekijöihin, alihankkijoihin ja heihin verrattavissa oleviin henkilöihin sovelletaan Työntekijöitä koskevaa tietosuojaselostetta.

 

Mitä henkilötietoja käsitellään ja mikä on käsittelyn tarkoitus

Kommunikoidessasi meidän suuntaan joko sähköpostitse, kotisivujen tai muun kanavan kautta, käsittelemme seuraavia henkilötietojasi seuraaviin käyttötarkoituksiin, riippuen siitä mitä henkilötietoja luovutat meille:

  • nimi, sähköpostiosoite, postiosoite, postinumero, postitoimipaikka sekä puhelinnumero, joita käsitellään pääasiassa yhteydenottotarkoituksessa ja castingia varten;
  • hakemuksia ja niihin liittyviä tietoja käytetään ohjelmatuotantojen castingiin; ja
  • työhakemuksia/ansioluetteloita sekä niihin liittyvää tietoa käytetään työntekijöiden rekrytointiin.
  • Työntekijöhin ja heihin rinnastettaviin henkilöihin, jotka suorittavat työtehtäviä tai ammatillisia suorituksia Jarowskijn hyväksi, sovelletaan erillistä tietosuojaselostetta.

 

Arkaluonteinen henkilötieto
Pyydämme että et lähetä meille mitään arkaluonteista henkilötietoa (kuten tietoa etnisestä alkuperästä, poliittisista mielipiteistä, seksuaalisesta suuntautumisesta, terveystilasta tai rikollistaustasta) ellei niitä erikseen pyydetä.

 

Peruste henkilötietojen käsittelyyn

Käsittelemme henkilötietoja sopimusten solmimiseksi ja täyttämiseksi, suostumuksesi perusteella ja voidaksemme kommunikoida kanssasi silloin kun meillä on oikeutettu intressi käsitellä henkilötietojasi, esimerkiksi kun haet työpaikkaa tai muuten oma-aloitteisesti olet meihin yhteydessä. Mikäli tietojen käsittelyyn tarvitaan suostumuksesi, pyydetään se erikseen.

Kenellä on pääsy henkilötietoihin ja kuinka pitkään niitä säilytetään

Joissain tapauksissa tietoja, jotka voivat käsittää myös henkilötietoja, jaetaan muiden kanssamme samaan konserniin kuuluvien yhtiöiden kanssa sekä kolmansille osapuolille kuten ohjelmien tilaajille, tv-kanaville sekä jakelijoille. Henkilötietojasi ei myydä kolmansille osapuolille.

 

Henkilötietojen vastaanottaja saa käsitellä henkilötietoja ainoastaan ohjeistustemme mukaisesti sopimuksen nojalla, eivätkä he saa käyttää tietoja omiin tarkoituksiinsa. Olemme suorittaneet tarvittavat tekniset ja organisatoriset toimenpiteet suojellaksemme henkilötietojasi muun muassa luvattomalta pääsyltä tai tuhoamiselta.

 

Tietojen tallennusaika riippuu siitä, mihin tarkoitukseen olet tiedot luovuttanut. Sopimuksen täytäntöönpanoa varten tarvittavat tiedot säästetään niin kauan kuin on tarve sopimuksen täyttämiseksi ja tämän jälkeen, mikäli se on tarpeellista lain nojalla. Mikäli sopimus liittyy teokseen, säilytetään tarvittavia tietoja lain mukaisen tekijänoikeuden suoja-ajan ajan. Työnhakuun liittyvät tiedot säilytetään rekrytointiprosessin loppuun ja sen jälkeen korkeintaan kahden vuoden ajan, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisiin avautuviin työpaikkoihin liittyen.

 

Sinun oikeutesi

Jarowskij Finland Oy 1622710-3, Kutomotie 6 A, 00380 Helsinki on henkilötietojesi rekisterinpitäjä. Tämä tarkoittaa, että olemme vastuussa siitä, että henkilötietojasi käsitellään voimassaolevan lainsäädännön mukaisesi.

 

Sinulla on oikeus tarkastaa henkilötietosi, pyytää tietojen oikaisemista, päivittämistä, poistamista tai käsittelyn rajoittamista. Joissain tapauksissa sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä. Mikäli olet tyytymätön henkilötietojasi käsittelyyn, sinulla on oikeus ilmoittaa siitä Tietosuojavaltuutetun toimistoon.

Mikäli sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelyyn liittyen, voit ottaa yhteyttä Jarowskij Finlandiin, info@jarowskij.fi.

 

 

adana escort - eskişehir escort - escort mersin