MURHA HANGOSSA

Puolivallaton poikamies. Kesäkaupunki. Mikä voisi mennä pieleen?

TUOTANTOTIEDOT

Murha Hangossa

10 x 42min

Nelonen 2024

Tuotantotiedot

Ohjaaja
Aleksi Mäkelä

Pääkäsikirjoittaja
Eriikka Etholén-Paju

Käsikirjoittaja
Antti Pesonen

Kuvaaja
Jari Mutikainen F.S.C

Lavastaja
Christer Hongisto

Pukusuunnittelija
Miisa Spagna, Jouni Mervas

Maskeeraussuunnittelija
Eeva Hautamäki

Leikkaaja
Kimmo Taavila, Jari Heikkinen

Äänisuunnittelija
Pasi Peni

Tuottaja
Suvi Soitinaho

Vastaava tuottaja
Teea Hyytiä

Vastaava tuottaja
Nelonen Media Tea Panula

Draamasarja alkaa juuri 50 vuotta täyttävän Ruben Waaran ( Matti Ristinen ) paluusta Hankoon kotikonnuilleen. Ruben Waara on mitä hurmaavin ja sydämellisin menestynyt liikemies, joka on juuri myynyt yrityksensä ja päättänyt pakata tavaransa ja suunnata urheiluautonsa nokan kohti Hankoa, jossa kesä on kuuma – ja se tuntuu jatkuvan ikuisesti.

Hankoon paluun myötä Ruben Waara aikoo tutustua Vera-tyttäreensä (Mimosa Willamo) ja tämän lapseen Aaroon ( Kalevi Merilahti ), joihin ei ole aktiivisen bisnesmiesuransa aikana ehtinyt pitää yhteyttä. Ruben yllätykseksi Vera toimii Hanogssa poliisina ja Rubenin ilmestyminen Hankoon osuu samalle päivälle Hangossa harvinaisen henkirikoksen kanssa – Bellevuen hiekkarannalta löytyy kuollut ihminen.

Vera on todella kiireinen. Rubenilla aikaa riittää. Ruben päättääkin auttaa Veraa murhatutkinnassa ja saada samalla hyvät välit tyttäreensä. Vera ei todellakaan halua isäänsä omalle tontilleen.

 

Myös muissa rooleissa nähdään joukko nimekkäitä näyttelijöitä, mm. Aku Sipola, Anu Sinisalo, Ville Myllyrinne, Katariina HavukainenTatu Sinisalo, Inka Kallén, Karim Rapatti ja Oona Kare.Sarjan ohjaa Aleksi Mäkelä ja sarjan pääkäsikirjoittajana toimii Eriikka Etholén-Paju ja toisena käsikirjoittajana Antti Pesonen.

Murha Hangossa perustuu Matti Remeksen luomiin hahmoihin.