Onneli ja Anneli ja Salaperäinen muukalainen

ONNELI, ANNELI JA SALAPERÄINEN MUUKALAINEN -ELOKUVAN BLU-RAY + DVD MYYNNISSÄ NYT! SAATAVILLA MYÖS DIGITAALINEN OSTO JA VUOKRAUS.

TUOTANTOTIEDOT

Suomi 2017
Käsikirjoittaja

SAMI KESKI-VÄHÄLÄ

Ohjaaja
SAARA CANTELL

Tuottajat
TEEA HYYTIÄ
 & SARI LEMPIÄINEN

Kuvaaja
MARITA HÄLLFORS

Lavastaja
MINNA SANTAKARI

Pukusuunnittelija
AULI TURTIAINEN

Maskeeraussuunnittelija
ANU ROKKANEN

Leikkaaja
ANNE LAKANEN

Äänisuunnittelija
PIETARI KOSKINEN

Säveltäjä
ANNA-MARI KÄHÄRÄ

VFX-suunnittelija
TUOMO HINTIKKA

Lasten roolittaja
MINNA SORVOJA

Tuotantopäällikkö
ASTA VIERTOLA

Stillkuvat
HELI SORJONEN

Tuotantoyhtiö
Zodiak Finland Oy
https://jarowskij.fi

Levittäjä
Nordisk Film
www.nordiskfilm.fi

Elokuva on kuvattu Helsingissä ja Loviisassa, joka tuttuun tapaan muuttui Kissanmintun kaupungiksi.

Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset perustuva elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli –elokuville, jotka ovat yhteensä keränneet yli 400 000 katsojaa.

“On ollut aivan ihana päästä heittäytymään jälleen Onnelin ja Annelin maailmaan! Kuvausryhmä on jo edellisistä elokuvista tuttu ja yhteen hitsautunut, joten ensimmäisenä päivänä olo oli kuin iloisessa luokkakokouksessa. Mukaan tulleet uudet aikuis- ja lapsinäyttelijät tuovat tuoretta säpinää. Onneli, Anneli ja Salaperäinen muukalainen tulee olemaan jännittävin Onneli ja Anneli -elokuva.” kertoo ohjaaja Saara Cantell kuvausten keskeltä.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen muukalainen elokuvan käsikirjoittaja on aiempien elokuvien tapaan Sami Keski-Vähälä ja tuottajat Teea Hyytiä ja Sari Lempiäinen. Elokuvaa on tukenut Suomen Elokuvasäätiö ja Yle. Elokuvan levittäjä on Nordisk Film.

Elokuvan pääyhteistyökumppaneita ovat Loviisan kaupunki, Kannustalo, Elisa ja Minisun.

Synopsis

Onneli ja Anneli ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa Ruusukujalla. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin talon lähelle avataan uusi lastenkoti ja sieltä karkaa poika nimeltä Pekki. Pekki päätyy asumaan Onnelin ja Annelin rantamajaan ja kertoo tytöille, kuinka ankeaa elämä lastenkodissa on johtajatar Minna Pinnan tiukassa komennossa. Onneli, Anneli ja Pekki perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin, jotta lastenkodista tulisi taas iloinen paikka. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Traileri

Elokuvan kotisivut »