KATSO TÄÄLTÄ JÄTTEKIVA-SARJAN TRAILER

Elisa Viihteen uusi alkuperäissarja katsottavissa vain Elisa Viihteessä 1.3.2018. Romanttisen komedian päärooleissa nähdään Anna Paavilainen ja Elmer Bäck.
Muissa rooleissa mm. Mikko Penttilä, Kari Ketonen, Mats Långbacka ja Ylva Ekblad.

Katso täältä trailer uudesta Elisa Viihteen alkuperäissarjasta Jättekiva. Hersyvän ja lämpimän komedian pääroolit näyttelevät Anna Paavilainen ja Elmer Bäck. Romanttisen komedian muissa rooleissa nähdään muun muassa Mats Långbacka, Ylva Ekblad, Mikko Penttilä ja ja Kari Ketonen. Trailer sai kansainvälisen ensi-iltansa viime viikolla Göteborgin elokuvafestivaalin yhteydessä järjestettävässä TV Drama Vision -tapahtumassa, jossa alan ammattilaisille esiteltiin tulevia pohjoismaisia sarjoja.

Ohessa trailer, jonka voi jakaa eri medioissa.
https://youtu.be/eM86mCjb9gQ

Sarjassa on mukana lisäksi useita maineikkaita näyttelijöitä, kuten esimerkiksi Pilvi Hämäläinen, Riitta Havukainen, Kai Lehtinen, Elena Leeve, Janne Reinikainen, Jarkko Niemi, Johan Storgård ja Timo Lavikainen. Sarja tulee katsottavaksi Elisa Viihde Aitio -ohjelmakirjastoon 1.3.2018.

Jättekivassa erilaiset arvot joutuvat törmäyskurssille, kun lappilainen Aino ja suomenruotsalainen Micke joutuvat muuttamaan Micken porvarivanhempien naapuriin. Lämmin ja helposti samaistuttava, kulttuurien erilaisuuksilla leikittelevä romanttinen komedia perustuu käsikirjoittajien Niklas ja Karoliina Lindgrenin sekä Kris Gummeruksen alkuperäisideaan. He ovat käsikirjoittaneet sarjan yhdessä Anna Brotkinin kanssa. Niklas Lindgren on myös ohjannut sarjan. Kymmenosaisen sarjan on tuottanut Zodiak Finlandin Sari Lempiäinen.

Niklas Lindgren toimii paraikaa Putouksen pääkäsikirjoittajana. Lisäksi hän toimi Pasila – 2.5. Spin-Off -komediasarjan vastaavana käsikirjoittajana, minkä lisäksi hän on ohjannut kaksi sen tuotantokautta. Lindgren toimi myös Kimmo-komediasarjan kolmannen tuotantokauden pääkirjoittajana. Karoliina Lindgren on kirjoittanut muun muassa Armi elää! -elokuvan, josta hänet palkittiin sekä Jussi- että Sylvi-palkinnoilla. Niklas ja Karoliina Lindgrenin edellinen käsikirjoitusyhteistyö oli Lomasankarit-elokuva. Kris Gummerus on käsikirjoittaja-näyttelijä, joka näyttelee mm. supersankari Rendeliä. Elmer Bäck luo kansainvälistä uraa teatteriproduktioissa Saksassa ja Ranskassa, missä hän on paraikaa teatterikiertueella. Hän on esiintynyt lisäksi mm. Eisenstein in Guajanato -elokuvan pääroolissa. Anna Paavilainen on puolestaan tähdittänyt mm. Kesäkaverit- ja Joulumaa-elokuvia. Hän on paraikaa ehdolla parhaan naissivuosan Jussi-palkintoon Joulumaa-elokuvasta. Lisäksi hänet tunnetaan teatterinäyttelijänä mm. palkitusta Play Rape -monologinäytelmästään.

Synopsis

Kaksikielinen, punavihreä pariskunta Aino ja Micke joutuu muuttamaan vauraaseen kaupunginosaan Micken vanhempien omistamaan asuntoon. Samassa rapussa asuvat myös Micken vanhemmat Lars ja Gunilla sekä Micken lapsuuden ystävä, konsulttina työskentelevä Petski. Uusi asuinympäristö naapureineen alkaa vaikuttaa Ainoon ja Mickeen eri tavoin: lappilainen Aino provosoituu porvarillisessa ympäristössä, kun taas Mickeä alkaa houkuttaa helppo elämä. Kun Aino pyytää kodittomaksi joutuneen pikkuveljensä Jussin asumaan heille, saman katon alla kohtaavat hyvin erilaiset arvot ja tavat. Aluksi pieneltä tuntuva elämänmuutos aiheuttaa pian suuria törmäyksiä, jotka testaavat rakkauden ja parisuhteen kestävyyttä.

Sarjan tiedot

Ohjaus
Niklas Lindgren

Tuottaja
Sari Lempiäinen

Päärooleissa
Anna Paavilainen (Aino) ja Elmer Bäck (Micke)

Muissa rooleissa
Mm. Mikko Penttilä (Jussi), Ylva Ekblad (Gunilla), Mats Långbacka (Lasse) ja Kari Ketonen (Petski)

Käsikirjoitus
Niklas Lindgren, Karoliina Lindgren, Anna Brotkin ja Kris Gummerus

Genre
Komedia

Tuotantoyhtiö
Zodiak Finland Oy

Tuotanto
Elisa Viihde

 

 

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Tiedotuspäällikkö: Katja Toivanen, puh. 040-7011 686, katja.toivanen@helsinkicalling.com