KATSO TÄÄLTÄ SUOSITUN JÄTTEKIVAN TOISEN TUOTANTOKAUDEN TRAILER

– Romanttisen komedian päärooleissa jatkavat Anna Paavilainen ja Elmer Bäck
– Elisa Viihteen alkuperäissarjan toinen kausi tulee katsottavaksi Elisa Viihde Aitioon 7.6.2019
– Muissa rooleissa mm. Mikko Penttilä, Kari Ketonen, Mats Långbacka, Ylva Ekblad, Kai Lehtinen, Kaarina Hazard ja Pelle Heikkilä

Micke (Elmer Bäck) ja Aino (Anna Paavilainen, Jättekiva / Photo by Cata Portin

 

 

Katso täältä suositun Jättekivan toisen tuotantokauden trailer. Elisa Viihteen alkuperäissarjan toinen tuotantokausi tulee katsottavaksi Aitio-ohjelmakirjastoon 7.6.2019. Hauskassa trailerissa ovat mukana päärooleja näyttelevien Elmer Bäckin(Micke) ja Anna Paavilaisen (Aino) lisäksi myös vanhemmat Ylva Ekblad, Mats Långbacka ja Kai Lehtinen sekä Ainon veljeä näyttelevä Mikko Penttilä. Trailerissa vilahtavat lyhyesti myös Kari Ketonen, Kaarina Hazard ja Jenni Kokander. Trailerin voi jakaa eri medioissa.

https://www.youtube.com/watch?v=MkJ2HM8eioY&feature=youtu.be

Elisa Viihteen alkuperäissarja Jättekivan toinen tuotantokausi tulee katsottavaksi Aitio-ohjelmakirjastoon 7.6.2019 alkaen, jolloin julkaistaan kauden neljä ensimmäistä jaksoa. Loput viisi jaksoa tulevat katsottaviksi 14.6.2019.

Ullanlinnaan kotiutuneet lappilainen Aino (Anna Paavilainen) ja suomenruotsalainen Micke (Elmer Bäck) alkavat harkita perheen perustamista, mikä on helpommin sanottu kuin tehty. Mahdollinen perheenlisäys nostaa pintaan molempien perheiden ja varsinkin Micken vanhempien, Lassen (Mats Långbacka) ja Gunnen (Ylva Ekblad), toiveet ja odotukset. Mukana menossa ovat yhä asunnossa bunkkaava Ainon veli Jussi (Mikko Penttilä), joka etsii edelleen elämälleen suuntaa sekä Micken lapsuudenystävä Petski (Kari Ketonen), jolla on kahden lapsen isänä varsin paljon mielipiteitä lapsista ja vanhemmuudesta.

Lämmin ja helposti samaistuttava, kulttuurien erilaisuuksilla leikittelevä romanttinen komedia perustuu Niklas ja Karoliina Lindgrenin sekä Kris Gummeruksen alkuperäisideaan. Sarjan ohjaaja on ensimmäisen kauden tapaan Niklas Lindgren, joka on myös sarjan pääkäsikirjoittaja ja kehitellyt kauden tapahtumat puolisonsa, käsikirjoittaja Karoliina Lindgrenin kanssa. Sarjan muut käsikirjoittajat ovat Niklaksen ja Karoliinan lisäksi  Anna Brotkin ja Kris Gummerus, kuten myös ensimmäiselläkin kaudella. Jättekivan tuottaa Zodiak Finlandin Sari Lempiäinen.

Niklas Lindgren on toiminut mm. Putouksen pääkäsikirjoittajana ja ohjaajana. Lisäksi hän on työskennellyt Pasila – 2.5. Spin-Off  -komediasarjan vastaavana käsikirjoittajana, minkä lisäksi hän on ohjannut sarjan kaksi tuotantokautta. Lindgren toimi myös Kimmo-komediasarjan kolmannen tuotantokauden pääkirjoittajana. Karoliina Lindgren on kirjoittanut muun muassa  Armi elää! -elokuvan, josta hänet palkittiin sekä Jussi– että Sylvi-palkinnoilla. Niklas ja Karoliina Lindgren ovat käsikirjoittaneet yhdessä myös Lomasankarit-elokuvan. Kris Gummerus on käsikirjoittaja-näyttelijä, joka näyttelee mm. supersankari Rendeliä.

Elmer Bäck luo kansainvälistä uraa teatteriproduktioissa Saksassa ja Ranskassa, minkä lisäksi hän on näytellyt mm. Eisenstein in Guanajuato -elokuvan pääroolissa. Anna Paavilainen on puolestaan tähdittänyt mm. Kesäkaverit– ja Joulumaa-elokuvia. Lisäksi hänet tunnetaan teatterinäyttelijänä mm. palkitusta Play Rape -monologinäytelmästään.

Elisa Viihde on julkaissut vuodesta 2014 alkaen 14 alkuperäissarjaa, joita ovat muun muassa Kaikki synnit, Ivalo, Bullets, Sipoon herttua, Jättekiva, Kolmistaan, Downshiftaajat ja Konttori. Tulevista sarjoista on julkistettu vakoojatrilleri Nyrkkisekä komediat Maanantai ja Ei haukku haavaa tee.

 

 

Jättekiva / Photo by Cata Portin

 

Sarjan tiedot

Ohjaus
Niklas Lindgren

Tuottaja
Sari Lempiäinen

Päärooleissa

Anna Paavilainen (Aino) ja Elmer Bäck (Micke)

Muissa rooleissa
Mm. Mikko Penttilä (Jussi), Ylva Ekblad (Gunilla), Mats Långbacka (Lasse), Kari Ketonen (Petski), Kai Lehtinen (Kari), Jenni Kokander (Veera), Kaarina Hazard (Kristiina) ja Pelle Heikkilä (Ponke) ja Cecilia Paul (Edith)

Käsikirjoitus
Niklas Lindgren, Karoliina Lindgren, Anna Brotkin ja Kris Gummerus

Genre
Komedia

Tuotantoyhtiö
Zodiak Finland Oy

Tuotanto
Elisa Viihde

ELISA

Aitio on Elisa Viihteen oma ohjelmakirjasto, josta kuka tahansa voi katsoa elokuvia ja sarjoja kiinteällä kuukausimaksulla rajoituksetta. Vuonna 2013 lanseerattu ohjelmakirjasto tarjoaa laajimman valikoiman kotimaisia elokuvia ja klassikkosarjoja sekä useita Elisa Viihteen alkuperäissarjoja.

Elisa Viihde 
on Suomen suosituin viihdepalvelu. Elisa Viihde on kaikki, mitä viihtymiseen tarvitset – alkuperäissarjoja, eniten kotimaisia elokuvia, kansainvälisiä uutuuselokuvia, kattava tv-ohjelmatarjonta ja urheilua, jota et muualta näe. Palvelussa on monipuolinen valikoima tilausvideopalveluita, videovuokraamo sekä maksu-TV-paketteja. Elisan viihdepalveluista nauttii yli 300 000 kotitaloutta. www.elisa.fi/viihde

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja digitaalisten palveluiden yritys, jonka päämarkkina-alueet ovat Suomi ja Viro. Palvelemme yli 2,8 miljoonaa asiakasta, joilla on yli 6,2 miljoonaa liittymää. Tarjoamme ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan digitalisoimiseen ja tuottavuuden parantamiseen. Markkinajohtajana olemme edelläkävijä myös uusien verkkoteknologioiden ja -innovaatioiden, kuten 5G:n, kehittämisessä. Yhteistyö mm. Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on noin 190 000. Liikevaihto vuonna 2017 oli 1,79 miljardia euroa ja henkilöstöä 4 700 13 maassa. www.elisa.fi, Facebookissa (@elisasuomi) ja Twitterissä (@ElisaOyj).


Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Tiedotuspäällikkö: Katja Toivanen, puh. 040 7011 686, katja.toivanen@helsinkicalling.com
Elisa Viihde: Elisa Viestintä, puh 050 305 1605, mediadesk@elisa.fi