Onnelalle tulossa 2. kausi – sarja myyty myös Ruotsiin

C Moren suoratoistopalvelussa marraskuussa alkaneesta komediasarja Onnelasta on tilattu toinen tuotantokausi. Onnela on myyty myös Ruotsiin, jossa sarjaa esitetään C Moressa.

Suoratoistopalvelu C Moressa 23.11. käynnistynyt ja huomenna kauden päätösjaksoon huipentuva komediasarja Onnela saa jatkoa. Toinen kausi kuvataan ensi kesänä ja se esitetään C Moressa syksyllä 2018. Myös kakkoskautta tähdittävät kotimaiset suosikkinäyttelijät Eero Ritala, Elena Leeve, Pekka Strang, Anna-Maija Tuokko, Santtu Karvonen sekä Pirjo Heikkilä. Toisen kauden ohjaa Petteri Summanen ja käsikirjoittajana jatkaa Melli Maikkula. Eero Ritala on nostettu ehdolle Kultaisen Venlan saajaksi parhaan miesnäyttelijän kategoriassa roolistaan Onnelan Anttina.

– Onnela on otettu avosylin vastaan. Se nousi heti C Moren katsotuimpien ohjelmien kärkeen ja ohjelma on saanut paljon positiivista palautetta. Lisäksi Eero Ritalan Onnelasta saama Kultainen Venla ehdokkuus on erittäin hieno saavutus. Hehkutusta ansaitsee myös ohjelman myynti Ruotsiin – onhan se mainiota, että Onnela esitetään sarjan alkuperäisellä markkinalla suomalaisena versiona, toteaa MTV:n draamapäällikkö Jani Hartikainen. Onnelan ensimmäinen kausi esitetään Ruotsin C Moressa alkuvuoden 2018 aikana.

Onnelan 1. kauden kaikki kymmenen jaksoa ovat katsottavissa C Moren suoratoistopalvelussa (cmore.fi) 21.12. eteenpäin.

Onnelan tapahtumat alkavat, kun hammaslääkärinä työskentelevä Antti (Eero Ritala) ja hänen raskaana oleva näyttelijäpuolisonsa Saara (Elena Leeve) muuttavat Antin lapsuudenkotiin Poutaniemeen asettuakseen aloilleen. Antti ajattelee omakotitaloelämän mahdollistavan itsenäisen ja onnellisen perhe-elämän, mutta havahtuu nopeasti elävänsä keskellä keskiluokkaista unelmaa – tai painajaista yhdessä äitinsä, naapureiden ja nolon menneisyytensä kanssa. Naapurustosta löytyy myös tuttuja, Antin vanha ystävä Markus (Pekka Strang) ja vaimonsa Mette (Anna-Maija Tuokko) sekä vanha kiusankappale Jorma (Santtu Karvonen ja tämän vaimo Titta (Pirjo Heikkilä).

C Moren suoratoistopalvelun lisäksi Onnela on Elisa Viihteen C More -tilaajien katsottavissa. Toistaiseksi sarja ei näy muiden operaattoreiden C More -tilauksissa. Sarjaa ei nähdä C Moren maksukanavilla.

Myös Onnelan esikuvan Solsidanin kaikki viisi tuotantokautta ovat katsottavissa C Moressa.

Onnelan MTV:lle tuottaa Zodiak Finland.
Lisätiedot

Ohjelmaviestintä, C More: Heidi Välkkilä, heidi.valkkila@mtv.fi, 040 544 7823

Vastaava tuottaja, MTV: Jani Hartikainen, jani.hartikainen@mtv.fi, 050 461 4924

Vastaava tuottaja, Zodiak Finland: Teea Hyytiä, teea.hyytia@zodiakfinland.fi, 040 831 2758

#Onnelasarja