Suosikkisarja Onnelan kolmannen kauden kuvaukset alkaneet – Markuksen roolissa uusi kasvo

Sarjassa jatketaan tutulla hulvattomalla tyylillä keski-ikäisten ja keskionnellisten päähenkilöiden arjen käsittelyä, eikä katastrofaalisiltakaan käänteiltä vältytä. Uudella kaudella painitaan muun muassa remonttiongelmien kanssa ja Saara (Elena Leeve) on viimeisillään raskaana. Metelle (Anna-Maija Tuokko) ja Markukselle (Max Forsman) päänvaivaa tuottavat lasten harrastusrumba ja ilmastonm

Muissa rooleissa jatkavat tutut kasvot Eero Ritala, Elena Leeve, Anna-Maija Tuokko, Santtu Karvonen ja Pirjo Heikkilä. Ohjaajana jatkaa toisen tuotantokauden tapaan Jaakko Saariluoma. 

Max Forsman on uusi Markus Sarjassa nähdään uusi kasvo, kun teatterimaailmassa kannuksensa hankkinut Max Forsman hyppää Markuksen saappaisiin Pekka Strangin jäädessä pois. Forsman on tunnettu lukuisista Svenska Teaternin näytelmistä, viimeisimpänä juuri ensi-iltansa saaneen The Play That Goes Wrong -näytelmän pääroolista.”Odotan innolla kuvausten alkua. Pekan jättämät Markuksen saappaat ovat suuret täytettäväksi, mutta tällaisessa ryhmässä on helppoa ottaa haaste vastaan.”, Forsman kertoo roolista innostuneena.

Onnelan 3. kausi alkaa C More -suoratoistopalvelussa joulukuussa 2019.
#onnelasarja

 

 

Kuva: Numi Nummelin

 

Lisätiedot:

MTV, ohjelmaviestintä: Arto Suominen, 040 664 7579, arto.suominen@mtv.fi

MTV, vastaava tuottaja: Jani Hartikainen, 050 461 4924, jani.hartikainen@mtv.fi

Zodiak Finland, tuottaja: Anu Hukka, 050 505 2456, anu.hukka@zodiakfinland.fi

Zodiak Finland, vastaava tuottaja: Teea Hyytiä, 040 831 2758, teea.hyytia@zodiakfinland.fi

C More – Koukussa draamaan.